Fruitzuren


Fruitzuren worden ingezet om een gladde, stralende huid te krijgen, rimpeltjes te verzachten, vochttekort, pigmentvlekjes en verslapping aan te pakken, kortom om een gezonde, jonge huid te voorschijn te halen. De huid bestaat uit ongeveer 3 miljoen cellen en is het enige orgaan dat zich elke 4 tot 6 weken vernieuwd. Oude, dode huidcellen worden dagelijks afgestoten om plaats te maken voor nieuwe cellen. De meeste cellen verliezen we, maar er zijn er ook die achterblijven. Het gevolg is een verdikte, onregelmatige bovenste huidlaag. Je kunt je voorstellen dat dit invloed heeft op de glans en teint van je huid: De huid oogt dof, je dagcrème wordt niet goed meer opgenomen en ook poriën kunnen erdoor verstopt raken, wat kan resulteren in puistjes.
Om die verkleefde cellen los te weken kunnen fruitzuren worden ingezet. de huidlagen eronder worden ook nog steviger doordat nieuw collageen wordt gestimuleerd. Door ook nog een goede bindweefselmassage toe te passen vergroot je dit effect.

Fruitzuren in je behandeling?
Dat kan hoor. We kunnen tijdens de behandeling die je gewend bent de fruitzuren (30%) aanbrengen voor de massage, zodat we deze ook nog extra diep kunnen inmasseren. Ook is er een prachtig product voor thuisgebruik, we kunnen je hierover adviseren in de salon.

Permanente make-up / hairstrokes


Weinig mensen worden geboren met perfecte wenkbrauwen. Ongelijk, te dun, te licht van kleur, noem maar op.
Met de zogenaamde hairstrokes kan ik u voorzien van de wenkbrauwen die u mooi vind. Ik graveer handmatig natuurlijke pigmenten in uw opperhuid, waarmee ik de natuurlijke haarkleur naboots, hiermee wordt een levensechte wenkbrauw getekend.
Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat uw “nieuwe” wenkbrauwen er realistisch uitzien, bijna als echte haartjes. Na een inspectie van de GGD in is aan mij de vergunning verleent om deze techniek te mogen toepassen.
Hiermee voldoet mijn salon aan de strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiene en Veiligheid (LCHV).
Er wordt bij deze keuring niet alleen gekeken of er volgens de wet wordt gewerkt, maar ook of er aan alle hygienevoorschriften wordt voldaan.

Hannah en de bindweefselmassage


Over Hannah en de bindweefselmassage kan ik in mijn enthousiasme natuurlijk uren vertellen.
Maar alle belangrijke informatie kunt u ook heel makkelijk teruglezen op de website van Hannah. Klik hier.
Een ding wil ik hier nog heel graag aan toevoegen.
De mensen die met het product en de behandeling in aanraking zijn geweest, ervaren echt iets dat anders is.
De huid krijgt een oppepper, wordt meteen heel diep en intensief doorbloed, waarbij met de speciaal ontwikkelde bindweefselmassage meteen een verbetering en een aangenaam gevoel wordt ervaren.
De meeste mensen willen niet meer iets anders!
Kortom: Hannah is echt anders, je voelt en ziet het al na 1 behandeling!

Wimperextensions


Wil je ook altijd al prachtige mooie volle wimpers? Op de foto’s kun je de resultaten zien van wat een set wimperextensions voor je oogopslag kan doen. De wimperextensions zorgen voor een vollere, langere en natuurlijke oog opslag. Wij brengen de wimperextensions 1 voor 1 op je natuurlijke wimpers aan en zorgen zo voor een mooie natuurlijke oogopslag, iedere dag weer, je hebt geen mascara meer nodig.

Samen zoeken wij welke lengte, welke dikte en welke krul bij jou past. De wimperextensions voel je bijna niet zitten en zien er heel natuurlijk uit.

Hotstone massage


Bij een hotstone massage word je gemasseerd met warme basalt stenen van ongeveer 45 graden celcius. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Als de spieren zijn opgewarmd masseer ik deze goed los met mijn handen, waardoor de massage dieper op het spierweefsel kan ingaan. De hotstone massage is ook erg ontspannend en geeft je nieuwe energie door de afvoer van afvalstoffen en brengt het lichaam weer in balans.

Je kunt kiezen uit een massage van een halfuur, waarbij voornamelijk de rug, schouders en nek worden behandeld.

Ook kun je kiezen uit een massage van een uur, waarbij ook de benen en armen onder handen worden genomen.

Spotaway


De Spotaway is een ideaal hulpmiddel om effectief plekjes te verwijderen, zoals:

  • (steel-) wratjes,
  • fibromen
  • bloedblaasjes
  • spinnaevi
  • ouderdomsvlekken


  • De behandeling:
    Door warmte-ontwikkeling coaguleer ik snel het weefsel stukje voor stukje.
    Fibromen, wratjes en ouderdomsvlekjes verschrompelen direct en laten een klein korstje achter. Afhankelijk van het persoonlijke genezingsproces zal het met enkele dagen genezen zijn. Ook bloedblaasjes kunnen netjes worden verwijderd. Doordat het bloedvat dichtgeschroeid wordt, is er geen bloed bij de behandeling.